24.5.06

Experiència professional

CONCERTS
S’introdueix en el món professional tocant en diverses orquestres del maresme (1990-92). Entre 1994-95 toca amb la formació de Rock and Roll liderada pel cantant Carlos Segarra (Rebeldes) anomenada Boogie Dreams. L’any 1996 forma part del grup de soul i funky Cafe soul. El 1996, juntament amb David palau i Marc Buch (David Palau Band), participa com a teloner de la banda Bon Jovi en la seva gira espanyola gràcies al primer lloc obtingut en un concurs nacional (40 principales) de grups de rock. Ha participat en diferents festivals de jazz com el de “Ciutat vella 2000” (Es 3 latino), “20è festival Jazz Terrassa” (Swing Blue Sisters). Va estar durant 4 anys en la banda de Frank Mercader tocant setmanalment a la sala de concerts “Luz de gas”. Acompanya les veus de Txell Sust, Monica Green, Gema 4, Joan Vinyals, Carme Canela, Laura Simó, etc. L’estiu del 2002 fa una gira d’àmbit nacional amb Natalia de “Operación Triunfo”. L’any 2005 està de gira i porta la direcció musical de David Civera. Entre els anys 2003-05 realitza 240 concerts amb aquest cantant.

ESTUDI DE GRAVACIÓ
En el món de la gravació ha treballat com a músic d’estudi en LPs (Carlos segarra, Miguel saez, Tino del Pozo, Garibaldi, Rojas, etc.), producció de playbacks per a programes de televisió (“Operación Triunfo”) i spots publicitaris.
Va col·laborar de forma assídua com a músic en el programa de TV2 “La Noche Abierta” de Pedro Ruíz a les ordres del mestre Toni Olaf Sabaté.

No hay comentarios: